Re: Допоможіть прочитати
Зелаш, згідно з подібними літерами на скріні.
Схоже, але не зустрічала такого прізвища. Треба ще дивитись
Бо без борні нікчемні всі молитви. І свічки мирної не варта та країна,
Що в боротьбі її не запалила.
Міжнародний генеалогічний форум * International Genealogical Forum |
Ви не ввійшли . Будь ласка , увійдіть або зареєструйтесь .
Зелаш, згідно з подібними літерами на скріні.
Схоже, але не зустрічала такого прізвища. Треба ще дивитись
Хоча можливо від Вовк?!
Трофим Андієв був жонат на Параскеві Спинивовк, а сам він та його нащадки були Шушкетами і в 20 ст.
А Шушко-Сушко, зникли.Але в мене є ще проханячко.
Яке призвище у батька Параскеви Якова?
Это Украина?
nfs79,
Київська губ.
Буква "з" мне почему-то кажется предлогом...
З Елаши...
В Чувашии нашёл такое село и фамилия есть Елаш
nfs79,
Даже не знаю. Это 1805 г. Возможно ли. Посмотрю еще в исповедке.
Но вариант Зелаш ,более убидителен.
...дальше пишется ....села Зраек житилей...жителей(мн.ч)
Уж простите, что голову морочу))))
Просто рассматриваю все варианты.
Тут все идёт в бой....и фантазия и дедукция.
Иногда нужно просто не усложнять себе жизнь
Що таке понатеконт з’ясувала - помічник начальника телеграфної контори
а от прочитати ще два слова – не виходить
Панове, допоможіть прочитати текст.
Сповідальний розпис Михайлівської церкви с. Собича Новгородської сотні Стародубського полку за 1740 рік.
Родина №6 - Григорій Григорієв ...?
У присягах Анні Іоанівні за 1732 рік такого немає. У сповідці за 1766 рік його син вказаний як Корнилій Григорієв, без прізвища, а потім представники роду фіксують як Гришенко і нині - Гришак.
Сповідальний розпис Михайлівської церкви с. Собича Новгородської сотні Стародубського полку за 1740 рік.
У присягах Анні Іоанівні за 1732 рік такого немає. У сповідці за 1766 рік його син вказаний як Корнилій Григорієв, без прізвища, а потім представники роду фіксують як Гришенко і нині - Гришак.
Усамковщин
... Уса.ковщин...- Четверта літера виносна надстрокова і не схожа на "м". Скоріш "с". Але тоді прізвище якесь чудернацьке.
tranquil пише:Панове, допоможіть прочитати текст.
У присягах Анні Іоанівні за 1732 рік такого немає. У сповідці за 1766 рік його син вказаний як Корнилій Григорієв, без прізвища, а потім представники роду фіксують як Гришенко і нині - Гришак.... Уса.ковщин...- Четверта літера виносна надстрокова і не схожа на "м". Скоріш "с". Але тоді прізвище якесь чудернацьке.
Отож, Гугл нічого не знаходить
tranquil
У присягах Анні Іоанівні за 1732 рік такого немає. У сповідці за 1766 рік його син вказаний як Корнилій Григорієв, без прізвища, а потім представники роду фіксують як Гришенко і нині - Гришак.... Уса.ковщин...- Четверта літера виносна надстрокова і не схожа на "м". Скоріш "с". Але тоді прізвище якесь чудернацьке.
Ну, раз ми тут гадаємо, то я сказала б, що то ч. Гугл теж не все знає. Можливо, перегляд інших фрагментів дасть вам відповідь, що то за виносна літера
tranquil пише:Панове, допоможіть прочитати текст.
У присягах Анні Іоанівні за 1732 рік такого немає. У сповідці за 1766 рік його син вказаний як Корнилій Григорієв, без прізвища, а потім представники роду фіксують як Гришенко і нині - Гришак.Усамковщин
Також схиляюся, що -м-
И.С.Беляев. Практический курс изучения древней русской скорописи.
Тут я думаю більше про почерк писаря. На сусідньому аркуші є слово малолетствоМ. Так там є виносне м. Але там наче є та перша петля як у вашому родоМ. Але тут наче було написано без цієї загагуліни:) Наприклад, тут теж всі виносні с в іншу сторону вигнуто. Думаю, просто треба передивитися саме даний документ. Нижче там є слово дочь, 7 двір. Наче там більше схоже з конкретною виносною.
Ще в шапці є виносне М. За какиМ. Ну якось мені вони не схожі на конкретну літеру.
У мене є ще одна версія прочитання цієї виносної!
Якщо подивитися на напис останньої літери слова "дочь" у сьомому дворі під номером 39, то виносна літера майже ідентична із м'якою "ч" . Виходить прізвище Усачковщин.
Шановні форумчани!
Допоможіть прочитати останнє слово тексту, написаного червоними чорнилами.
Сповістити, що від експерт. обкладання звільнень ….
До слова, що то за обкладання таке.
Дякую.
О.І., на перший погляд - це прізвище того, хто написав відгук - м.б. Михайленко.
по обкладанню є статті, це щось як персоніфікований податок на основі експертної оцінки господарчої спроможності конкретного господарства (так в теорії мало бути).
Шановні форумчани!
Допоможіть прочитати останнє слово тексту, написаного червоними чорнилами.
Сповістити, що від експерт. обкладання звільнень ….До слова, що то за обкладання таке.
Дякую.
механично
Форум працює на PunBB , за підтримки Informer Technologies, Inc span >