oioioi пише:Доброго дня!
Підкажіть, будь ласка, у мене питання по РГАДА. Ф.210, Оп.22, д.56 (7199/1691 г.) Книга переписная населения Харьковского полка. В Інтернеті я знайшов перелік прізвищ з цього документу. Мене цікавить (може хтось бачив документ на власні очі), а там взагалі в оригінальному документі окрім прізвищ є імена, по-батькові, вік, місце проживання?
Дякую.
Не на власні очі, але там прізвище та ім'я тільки, якщо наявні діти то також їхні імена, якщо їх вік до періоду "в возрасте" то і кількість років, і місце проживання - так є, в межах сотні, місто або село або сільце і звісно там тільки чоловіче населення.
Населені пункти: Качкарівка, Кам'янка (Херсон. пов.), Нижня Сироватка, Гребенниківка, Васильківка (Сум. пов.), Мала Дівиця (Прилуц. пов.), Оленівка, Володимирівка, Ольгинка, Стила (Олександрів. пов.), Рубіжне (Вовчан. пов.), Боромля, Ясенок, Жигайлівка, Охтирка (Охтир. пов.), Пищики, Вереміївка (Золотон. пов.), Говтва (Говт. пов.), Гомільша, Дудківка (Зміїв. пов.), В. Куськівці, Синівці (Кременец. пов.), Собичин, Біловіж, Сущани (Овруч. пов.)